Renovera lokalen

Renovera lokalen

MAIN-RENOVATE-TO-SELLNu har vi verkligen kommit en bra bit på vägen till att få den där åtråvärda drömmen om en egen järnhandel att äntligen gå i uppfyllelse! Du har funderat över och listat ut vilken typ av affär du vill driva, du har tänkt ut vilken målgrupp och vilken typ av kunder du framför allt ska vända dig till och du har därigenom även lyckats bestämma dig för var din järnhandel ska ligga någonstans. Och ovanpå allt detta har du hittat den perfekta lokalen, skrivit på kontraktet och till och med börjat knyta till dig leverantörer! Nu borde det väl verkligen vara dags att öppna butiken, inte sant? Ja, nästan, men först måste du förstås se till att lokalen är i rätt skick! För vad är väl en butik som säljer produkter för bygg och renovering värd, om den inte är ordentligt renoverad och byggd?

Det är helt enkelt dags att rusta upp lokalen. Och här får vi omedelbart återkoppla till valet av lokal – om du väljer lokal med tillräckligt stor omsorg har du kanske inte ens någonting att renovera! Men det är inte alltid man har sådan tur, så den tuffa sanningen är att det ofta finns en hel del att göra. När man ska renovera och göra i ordning en järnhandel så finns det framförallt en sak att tänka lite extra på: se till att det blir slitstarkt och ordentligt! Oavsett vilken inriktning du har på butikens sortiment så är det inte läge att välja fragila och sköra material. En järnhandel ska vara tålig och rekorderlig, och den ska stå ut med både det ena och andra!

Samtidigt är det förstås viktigt att det är rent och snyggt, så se till att inreda så att det alltid är enkelt att städa. Enkla och slitstarka materialval och gott om plats att röra sig på – det är saker att ha i bakhuvudet när du renoverar din nya järnhandel.