Hej och välkommen till furvik.se! Verkligen roligt att du har hittat hit! På den här sidan kommer du hitta information om att starta och driva en järnaffär. Här pratar vi inte om de enorma byggvaruhusen som poppat upp runtomkring storstäderna som maskrosor i asfalt de senaste åren, utan om de små, traditionella och klassiska järnaffärerna. Ja, ni vet, de där man kan kliva in och ta sig ett trevligt snack om sitt senaste byggprojekt med någon i personalen, utan att vederbörande springer iväg efter några korta sekunder.

I de olika flikarna på den här sajten kommer du kunna följa hela processen kring att öppna och dra igång en järnaffär. Vi kommer titta på allting ifrån att hitta den där perfekta och åtråvärda lokalen, till den faktiska kostaden för personal, olika typer av budgetuträkningar, inringandet av en lämplig målgrupp och mycket, mycket mer.

Förhoppningsvis kommer du ta del av informationen som finns här, och sedan vara redo att ta det där klivet du drömt om så länge du kan minnas – att öppna din alldeles egen järnaffär! Så, luta dig tillbaka i favoritfåtöljen där hemma, ta dig en stor kopp kaffe eller te och börja anteckna. Arbetet inför att öppna din nya järnaffär börjar nu, och om du inte är beredd att vara både noggrann, detaljerad och förutseende i dina förberedelser så kan vi garantera att det där finns någon annan där ute som är det, och kommer bli en tuff konkurrent för dig och nya butik. Så ta uppgiften på största möjliga allvar!

Välkommen till Furvik!

Partners

www.keno-resultat.com